Σε μια γωνιά της όμορφης Σαντορίνης και δίπλα ακριβώς στη θάλασσα δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη και μεράκι την ταβέρνα "Δημήτρης". Με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σας περιμένουμε για να σας ταξιδέψουμε από το μακρινό παρελθόν μέχρι και το σήμερα με γεύσεις μοναδικές παραδοσιακές τόσο του νησιού όσο και της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Οι γευστικές απολαύσεις μας συνεχίζονται και στην διεθνή κουζίνα, κι επειδή όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αγνά, πρώτης ποιότητας και παραγωγής μας, θα νιώσετε μια πανδαισία μοναδικών γεύσεων ακόμα και σε ήδη γνωστά για σας φαγητά. Σερβίρουμε φρέσκο ψάρι, ψημένο και σερβιρισμένο με μοναδικό τρόπο, για να αφήσουμε το στίγμα μας στους καλοφαγάδες.

Παρέχεται άνετος χώρος για parking. Στάση λεωφορείου ακριβώς μπροστά στο εστιατόριο.

Απέχουμε μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο και είμαστε στην καλύτερη στρατηγική θέση για τις εξορμήσεις σας στην εξερεύνηση του νησιού. Βρίσκεται επίσης μόλις 10 λεπτά από τα Φηρά την πρωτεύουσα του νησιού που μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν εδώ, για ξέγνοιαστες και μοναδικές διακοπές μέσα σε ένα ήσυχο, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κι εμείς μια νότα χαράς ώστε να κάνουμε το φαγητό των διακοπών σας ανεπανάληπτο.